12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportClub si echipa de amatori!

Club si echipa de amatori!

FCM Bacau 4

Universitatea 1

• Stadion „Dumitru Sechelariu“, spectatori 8.000.

• Au marcat: A. Cristea ’23, ’41 ’48, Cioran ’32 / Stinga ’36-p.

FCM Bacau: Prunea 6 – Goian 6, Trofin 6, E. Baciu 6 – Apostol 6, Lovin 6,5, Cioran 6 (’86, Croitoru), Raducan 6,5, Fl. Ganea 6 – A. Cristea 8 (’88, M. Tanase), Ciocoiu 7 (’76, Gorga). Antrenor: I. Lupescu.

Universitatea: Guso 5,5 – Vigariu 4, Papura 4, Daouda 4, Iordache 4 – Miclea 4 (’46, Preda 4), Plesan 5,5, Stinga 4, Murgan 4 (’67, Bolohan 4,5) – McBreen 3,5 (’46, Njock 4), Randjelovic 3,5. Antrenor: N. Napoli.

• Au arbitrat: Al. Deaconu 7 – T. Constantinescu 7, D. Birgaoanu 7.

• Cartonase galbene: Apostol, Goian, Lovin, Ciocoiu, Gorga / Papura, Stinga, Plesan

La finalul intilnirii, primarul Bacaului, Dumitru Sechelariu, a explicat cel mai bine evolutia alb-albastrilor: „Craiova nu a semanat deloc cu echipa pe care o stiam!“. Nici nu avea cum, in conditiile in care doar Guso, in debutul meciului, Plesan si Iordache s-au zbatut cit de cit.

Toti ceilalti jucatori au facut figuratie. Daouda si Vigariu au fugit pe linga Cristea la primul gol, ivorianul a dormit la lovitura de cap a aceluiasi jucator la reusita de 3-1, iar Papura a privit ca un spectator la toate golurile bacauanilor. De fapt, capitanul alb-albastrilor s-a aflat peste tot pe teren numai unde trebuia nu! Oricum, Papura parea ca se joaca de-a v-ati ascunselea pe stadionul „Dumitru Sechelariu“. Nici Iordache, care a incercat cite ceva, nu a putut face fata.

Mijlocul a fost paralizat: Stinga nu poate mai mult, chiar daca vrea, Miclea, bun in amicale si la antrenamente, se sperie ca de moarte in meciurile oficiale, Murgan nu stia nici el ce cauta mijlocas stinga, iar Plesan s-a zbatut, dar izolat nu avea ce face de unul singur.

In atac, Universitatea a fost inexistenta. Daca australianul McBreen ne lamurise saptamina trecuta care-i sint limitele, sirbul Randjelovic a fost o mare deceptie. Cel mai bine platit jucator de Staicu nu a reusit decit sa se impiedice pe teren, golul promis neavind cum sa vina in conditiile in care a atins mingea de patru-cinci ori si atunci a dat-o adversarului!

Inlocuirile efectuate de Napoli nu au avut darul sa schimbe ceva, Preda evoluind in nota echipei, Njock – idem, doar Bolohan mai incercind ceva, dar a fost prea tirziu, scorul fiind deja 4-1.

Cam asta ar fi sinteza unui meci pierdut pe propriile greseli, pentru ca nici Bacaul nu a jucat mare lucru, golurile gazdelor fiind reusite dupa faze ca in curtea scolii (doua din aut si unul din corner!). Vina este a tuturor: a lui Staicu, a lui Badea, a lui Napoli si a celora care au jucat, dar si a unei parti a galeriei, aceea din cauza careia nu avem un antrenor ca lumea. A patronului, pentru ca nu pune o data piciorul in prag, a presedintelui, ca merge pe mina lui Napoli, iar a italianului, pentru ca nu are nici un gram de idee de ce se petrece in fotbalul romanesc! Nicolo merge pe mina unor fotbalisti care joaca doar ce vor ei, iar cind vine vorba de o idee de joc este total neinspirat. Un singur exemplu: mutarea lui Murgan in stinga dupa ce etapa trecuta a facut cel mai bun joc al sau in centru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS