6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVogts nu si-a stabilit lotul pentru meciul cu Romania

Vogts nu si-a stabilit lotul pentru meciul cu Romania

Selectionerul reprezentativei Scotiei, germanul Berti Vogts, va anunta abia marti, pe site-ul oficial al Federatiei de la Glasgow, lotul pentru meciul amical cu nationala Romaniei, care este programat pe 31 martie.

Planurile antrenorului german au fost date peste cap de anularea unui cantonament in Anglia, la Blackburn. Vogts intentiona sa deplaseze lotul in saptamina dinaintea meciului cu tricolorii, la Blackburn, pentru un stagiu de pregatire si un joc de verificare cu echipa locala din Premier League, Rovers. Motivul anularii este faptul ca mai multi jucatori nu se puteau prezenta la acest stagiu.

„Ar fi fost o ocazie foarte importanta pentru jucatori sa se pregateasca laolalta in perspectiva amicalului cu Romania, dar stagiul a fost anulat, din cauza faptului ca mai multi jucatori sint implicati in diferite competitii“, a spus Berti Vogts.

Partida dintre selectionatele Scotiei si Romaniei va avea loc pe 31 martie, pe stadionul „Hampden Park“, din Glasgow, de la ora locala 20.00 (22.00, la Bucuresti).

Manea se va baza pe patru internationali

Antrenorul echipei nationale de tineret a Romaniei, Nicolae Manea, a anuntat numele jucatorilor romani care evolueaza in strainatate convocati pentru meciul amical cu reprezentativa similara a Scotiei. Stranierii chemati sub tricolor pentru intilnirea cu scotienii sint Ianis Zicu (Parma), Ciprian Marica (Sahtior Donetk), Gabriel Tamas (Spartak Moscova) si Sebastian Hutan (Serif Tiraspol).

Reunirea lotului de tineret va avea loc pe 29 martie, la ora 11.00, la Casa Fotbalului. Partida se va disputa, pe 30 martie, pe stadionul „Firhill“, din Glasgow.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS