22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPiramida lui Staicu

Piramida lui Staicu


Cum, necum, Dinel Staicu s-a improprietarit cu primele trei echipe din Banie! Daca la Universitatea este unic actionar, iar la divizionara C, Electro, detine 80% din drepturi, Staicu a luat miercuri seara si jumatate din clubul FC Craiova, fost FC Extensiv.

Ultima mutare a lui Dinel nu este surprinzatoare, el anuntindu-si in premiera chiar in Gazeta de Sud intentia de a se implica la FC Craiova, in urma cu citeva saptamini. Daca atunci banuiam ca exagereaza, iata ca Staicu a profitat de „strimtoarea“ financiara in care se afla fratii Mihailescu si, dupa ce le-a mai oferit probabil un „bonus“, miercuri seara le-a preluat jumatatea din FC Craiova si a devenit asociat la divizionara B cu Paul Valuta.

E greu de spus cum va arata fotbalul craiovean in viitor, in conditiile in care este controlat aproape in totalitate de Staicu. La cum se prezinta acum actionariatele de la Universitatea, FC Craiova si Electro, ultimele doua nu pot fi decit „sateliti“ ai Stiintei, fara posibilitatea de a promova in divizii superioare. Dar probabil ca aceasta structura este exact ceea ce si-a dorit si Dinel, cel care, nu cu mult timp in urma, a declarat ca viseaza la o piramida solida in fotbalul craiovean, cu Universitatea in virf, secondata de „sateliti“ in fiecare divizie inferioara.

Pe de alta parte, ieri se zvonea ca Staicu ar negocia sa-i ofere lui Paul Valuta un procent si la Universitatea, stiut fiind ca arabul, atunci cind s-a implicat la FC Craiova, a declarat ca vrea sa se vada in Divizia A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS