17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPavel a fost nominalizat la premiile ATP

Pavel a fost nominalizat la premiile ATP

Asociatia Profesionista de Tenis (ATP) l-a nominalizat pe Andrei Pavel la premiul pentru cea mai buna revenire pe terenurile de tenis in anul 2003. Gala de decernare a premiilor va avea loc in aceasta saptamina, la Miami.

In afara lui Pavel care, anul trecut a stat departe de terenurile de tenis timp de sase luni, din cauza unor probleme de sanatate, au mai fost nominalizati pentru acest premiu alti trei jucatori: brazilianul Gustavo Kuerten, australianul Mark Philippoussis si rusul Dimitri Tursunov. Toti acesti tenismani si-au reluat activitatea sportiva dupa lungi perioade de pauza, care au fost provocate de accidentari.

In cadrul galei de la Miami vor mai fi acordate alte trei distinctii. Pentru premiul de cel mai bun jucator al anului 2003 candideaza argentinianul Guillermo Coria, chilianul Nicolas Massu, americanul Mardy Fish, germanul Rainer Schuettler si olandezul Martin Verkerk. La premiul pentru jucatorul-revelatie din sezonul trecut, au fost nominalizati spaniolul Rafael Nadal, francezii Thierry Ascione si Nicolas Mahut, suedezul Robin Soderling si italianul Filippo Volandri. In sfirsit, la premiul „Stefan Edberg“ pentru sportivitate sint nominalizati spaniolul Carlos Moya, elvetianul Roger Federer, britanicul Tim Henman si thailandezul Paradorn Srichaphan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS