15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAcesta va fi adevaratul examen

Acesta va fi adevaratul examen

Victoria obtinuta de FC Craiova in prima etapa a returului, 2-0 cu Electromagnetica, a risipit emotiile de debut ale divizionarei B din Parcul „Romanescu“, care a aratat mult schimbata in bine fata de turul campionatului. Sigur, au mai existat si unele lacune in jocul elevilor lui Ungureanu si Neagoe, dar acestea pot fi acoperite, incet-incet, dupa cum a afirmat si presedintele clubului „bleu-bleumarin“, Jean Nitulescu.

Adevaratul test de maturitate al formatiei oltene va fi dat insa simbata, cind FC Craiova se va deplasa la Tirgoviste, pentru confruntarea cu FCM din localitate, o echipa extrem de incomoda, care etapa trecuta a fost invinsa foarte greu de Pandurii, cu 1-0, la Tirgu Jiu.

„Am inceput cu dreptul returul si trebuie sa o tinem tot asa. Cele trei puncte au adus linistea la echipa, iar acum ne pregatim serios pentru urmatorul joc. In plus, baietii au fost recompensati imediat dupa victoria cu Electromagnetica, ceea ce nu face decit sa-i motiveze pe mai departe. Partida de simbata va fi insa mult mai dificila. De fapt, acesta va fi adevaratul examen al nostru, la acest inceput de an. Dupa modul in care vom evolua simbata ne vom da seama daca ne aflam pe drumul cel bun“, a spus ieri „principalul“ divizionarei B, Eugen Neagoe.

Componentii lui FC Craiova au efectuat ieri un singur antrenament, care a avut loc pe stadionul „Tineretului“, si la care singurul absent a fost Dorin Mitrita, care acuza o usoara raceala. „Piticul“ va fi insa apt de joc la Tirgoviste, unde vor reveni si cei trei suspendati din prima etapa: Totoroata, Saceanu si Vodita. Va lipsi in schimb atacantul Baia, suspendat pentru cumul de patru cartonase galbene.

Plecarea spre Tirgoviste este prevazuta pentru vineri dupa amiaza, oltenii intentionind sa-si stabileasca „resedinta“ in apropierea Chindiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS