8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEclipsa prelungita

Eclipsa prelungita

Din fericire, Marius Niculae nu mai are, de saptamini bune, probleme cu accidentarile. Din nefericire insa, „Sageata“ nu este inca in forma, chiar daca antrenorul sau de la Sporting Lisabona incearca, prin diverse metode, sa-l transforme in virful valoros de alta data.

Se spune ca, dupa ruptura de tatal sau, un vestit antrenor de judo, „Sageata“ e „preparat“ fizic de prietena sa, frumoasa, dar fara nici o legatura cu fotbalul. Impresia specialistilor este ca si Marius rupe, incet-incet, legatura cu fotbalul si asta nu e bine nici pentru cariera lui, nici pentru echipa nationala.

Spre exemplu, luni, in epilogul etapei a 26-a a campionatului Portugaliei, Sporting Lisabona s-a impus, cu 2-0, in partida cu Alverca, dar „Sageata“ a fost rezerva si a intrat pe teren abia in minutul 60, in locul lui Lourenco. Marius Niculae a jucat din nou nesatisfacator, golurile fiind marcate de Carlos Martins (’32) si de Liedson (’89). Precizam ca Alverca a evoluat in inferioritate numerica din minutul 81, cind a fost eliminat Nelson Verissimo.

In clasament continua sa conduca FC Porto, cu 68 de puncte, fiind urmata de Sporting Lisabona, cu 61 de puncte, si de Benfica Lisabona, cu 54 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS