7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPanathinaikos a cistigat cu golul lui Sinmartean

Panathinaikos a cistigat cu golul lui Sinmartean

Lucian Sinmartean, fostul mijlocas al formatiei Gloria Bistrita, a adus victoria actualei sale echipe, Panathinaikos Atena, care a cistigat in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Panionios Atena, in etapa a 23-a a campionatului elen.

Sinmartean a intrat pe teren in minutul 46, in locul lituanianului Zutautas, si a marcat minutul 83. Gratie acestei victorii Panathinaikos a urcat pe primul loc in clasament, cu 58 de puncte, fiind urmata de Olympiakos Pireu, cu 56 de puncte, PAOK Salonic, cu 50 de puncte, Aegaleo, cu 48 de puncte, AEK Atena, cu 41 de puncte etc.

Derbiul rundei a 23-a a campionatului elen s-a disputat la Pireu, intre Olympiakos si AEK Atena, si a fost cistigat cu 1-0 de echipa oaspete, care este antrenata de Ilie Dumitrescu. Singurul gol al acestei partide a fost marcat de Vasilis Lakis, in minutul 85.

Alte rezultate din etapa a 23-a a campionatului din Grecia: Kallithea – PAOK 0-1, Aris – Ionikos 1-1, OFI Creta – Akratitos 2-1, Chalkidona – Iraklis 1-0, Aegaleo – Paniliakos 4-1, Xanthi – Proodeftiki 2-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS