11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChimia a inceput in forta

Chimia a inceput in forta

Liderul primei divizii doljene a inceput returul in forta, Chimia inregistrind scorul etapei a 18-a, 9-0, pe teren propriu, cu Vinatorul Desa. Principalele sale urmaritoare au facut rocada in clasament, Unirea Podari trecind pe locul doi, cu 47 de puncte, la trei puncte de „chimisti“, dupa victoria de acasa, 3-1, cu ASO Filiasi, in timp ce „GP“ Craiova, care s-a poticnit la Dabuleni, unde a fost invinsa cu 2-1 de echipa locala, a coborit pe trei, cu 45 de puncte.

Iata rezultatele complete ale primei etape a returului: Tricolorul Sadova – ASF Mirsani 2-1, Chimia – Vinatorul Desa 9-0, Ciupercenii Vechi – Victoria Calarasi 3-2, Recolta Ostroveni – Recolta Urzicuta 2-1, Rapid Almaj – Gaz Metan Pielesti 0-3, Unirea Podari – ASO Filiasi 3-1, Portul Bechet – Progresul Castranova 3-1, Avintul Isalnita – Progresul Bailesti 4-0, UT Dabuleni – „GP“ Craiova 2-1.

Pentru ca guvernul a declarat ziua de duminica drept zi de doliu national, in memoria cetatenilor romani care au cazut victime atentatelor de la Madrid, AJF Dolj a decis simbata ca partidele din Categoria Elita, care trebuia sa aiba loc duminica, sa fie aminate cu o saptamina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS