10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEi cu norocul, noi cu Mc Breen

Ei cu norocul, noi cu Mc Breen

„U“ Craiova – Otelul 1-1

• Stadion „Ion Oblemenco“, spectatori: 14.000.

• Au marcat: Plesan ’70 / C. Negru ’71.

Universitatea: Guso 6 – Vigariu 6 (’75, Miclea 5), Papura 6, Daouda 6, Iordache 7 (’85, Preda) – Bundea 5, Murgan 6,5, Stinga 5, Plesan 6,5 – Njock 4 (’88, Ungureanu), McBreen 4. Antrenor: N. Napoli.

Otelul: M. Barbu 7 – Pelin 6, Ghionea 6, D. Munteanu 6 – Toma 6, Danciu 6, D. Marginean 6, Nanu 6, Aldea 4 (’28, Dragomir 6,5) – D. Oprea 5 (’61, M. Ilie 6), C. Negru 7 (’75, I. Apostol 5,5). Antrenor: S. Cirtu.

• Au arbitrat: M. Salomir 6 – I. Cojocaru 7, I. Popa 7.

• Cartonase galbene: Vigariu, Murgan, Bundea / D. Oprea, D. Marginean, Danciu, Ghionea.

• Filmul golurilor: min. 70, 1-0: Plesan a sutat de la marginea careului mare in poarta goala, dupa o bilba a apararii galatene; min. 71, 1-1: Cristi Negru a sutat din preajma punctului de la 11 metri pe linga portarul Guso.

Primul meci de antrenor adevarat (pina acum a antrenat doar echipe de juniori sau bucatari) pentru Nicolo Napoli nu a fost unul cu final fericit. Doar 1-1 acasa cu Otelul inseamna un debut cu stingul pentru italian, care impreuna cu cei doi atacanti, Njock si McBreen, sint principalii vinovati de semiesec. Australianul a reusit performanta negativa sa rateze sapte situatii clare de gol din situatii de singur cu portarul, iar Njock, inexistent pe teren majoritatea timpului, a sutat in nori de la doar doi metri la singura sa oportunitate. Sintetizind prestatia celor doi atacanti, putem spune ca Universitea a jucat tenace, cu noua oameni muncitori, dar si cu doua virfuri care au spulberat cu seninatate tot ce au avut in virfurile bocancilor. Analizind strategia lui Nicolo Napoli, avem de remarcat si lucruri pozitive, dar si negative. Pozitiv a fost jocul ofensiv prestat de alb-albastrii cu foarte multe ocazii de gol, iar la polul opus sint de notat: trecerea lui Mihaita Plsean pe flancul sting al liniei de mijloc, tinerea lui Bundea pe dreapta chiar si dupa ce a vazut ca Sorin Cirtu i-a pus om (pe Nanu) in marcaj pe tot terenul, schimbarile fundasilor laterali si nu in ultimul rind inlocuirea lui Njock abia in minutele de prelungire. Dindu-i dreptate lui Napoli, care spunea: „Nu aveam decit un atacant, Ungureanu, la dispozitie“, totusi, nu putem omite doua lucruri: fie il introducea mai din timp, mai ales ca l-a incalzit aproape o repriza, fie cind l-a trimis pe teren pe Ungureanu il mentinea si pe Njock. Oricind, longilinul camerunez ar fi putut inscrie, chiar daca a fost enervant de slab. Erau minutele de prelungire si Universitatea alerga dupa golul victoriei. Oricum, chiar daca rezultatul a fost nefast, putem sa spunem ca alb-albastrii au reusit un joc bun fata de prestatiile din amicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS