24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLucescu risca sa fie demis de la Besiktas

Lucescu risca sa fie demis de la Besiktas

Situatia formatiei pregatite de Mircea Lucescu devine din ce in ce mai grea. Dupa un tur de vis, cind a terminat pe primul loc in clasament la noua puncte de locul doi si la 11 de locul trei, ocupat de rivalii de la Fenerbahce, Besiktas a inregistrat o cadere inexplicabila in partea a doua a campionatului. A iesit din Cupa Turciei, a parasit si Cupele Europene, iar in campionat a pierdut fotoliul de lider, fiind depasita de Fener, care a luat si trei puncte avans.

In asemenea conditii, baskanii campioanei Turciei au iesit la rampa si le-au dat un ultimatum jucatorilor: ori isi revin si readuc echipa pe primul loc, ori nu vor mai primi prime de joc.

Mai mult, cotidianul Turkiye sustine ca in pericol ar fi si Mircea Lucescu, care risca sa fie demis, la sfirsitul acestui sezon, daca nu isi va pastra titlul de campion obtinut sezonul trecut.

„Lucescu va fi demis daca Besiktas nu va cistiga campionatul“, scrie Turkiye, care noteaza ca, desi presedintele clubului, Serdar Bilgili, a afirmat in numeroase rinduri ca il sustine pe tehnicianul roman, totusi in cazul unui esec va renunta la acesta.

Potrivit unui alt cotidian turc, Sabah, Serdar Bilgili a fost prezent in cantonamentul lui Besiktas din cartierul Umraniye, unde le-a spus jucatorilor ca nu le va mai da prime pina la sfirsitul sezonului. „Cistigati campionatul si va voi da atunci cinci milioane de dolari“, a precizat Bilgili.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS