10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea nu a inscris, dar s-a calificat

Chelsea nu a inscris, dar s-a calificat

Chelsea – VfB Stuttgart 0-0

• Stadion „Stamford Bridge“, spectatori: 37.000.

Chelsea: Cudicini – Johnson (’31, Desailly), Terry, Gallas, Bridge – Parker (’61, Geremi), Makelele, Lampard, Duff (’83, Mutu) – Gronkjaer, Crespo.

Stuttgart: Hildebrand – Hinkel (’80, M. Gomez), Zivkovic, Bordon, Lahm – Soldo, Meira, Hleb, Meissner (’62, Tiffert) – Kuranyi, Cacau (’40, Szabics).

• A arbitrat: Kim Milton Nielsen (Danemarca).

Meciul de pe „Stamford Bridge“ a fost destul de anost pina spre final, cind Adrian Mutu, care a intrat pe teren in minutul 83, in locul irlandezului Duff, a reusit sa anime jocul trupei lui Ranieri. Chelsea a ratat cele mai mari ocazii in ultimele zece minute ale partidei, Adrian Mutu ratind de doua ori singur cu portarul (prima data o lovitura de cap scoasa de Hildebrand, apoi a sutat in goal-keeper-ul advers), iar Jesper Gronkjaer a sutat in bara.

In partida de marti, VfB Stuttgart a incercat sa rastoarne rezultatul din tur, avind o posesie mai buna si citeva ocazii, rezolvate insa de portarul Cudicini, care a avut o prestatie excelenta.

Chelsea s-a calificat pentru a doua oara in sferturile Ligii Campionilor in ultimii patru ani si spera sa aiba performante mai bune decit in anul 2000, cind a invins cu 3-1 pe Barcelona, dar a pierdut cu 1-5 pe „Camp Nou“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS