16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportStaicu a preluat 80 la suta din Electro

Staicu a preluat 80 la suta din Electro

Divizionara C din Valea Rosie se va prezenta la startul returului cu o formula mult schimbata fata de cea din tur. De la formatia craioveana au plecat o serie de jucatori, locul lor fiind luat de un „pachet“ de tineri fotbalisti sositi de la Universitatea, in ideea transformarii lui Electro in satelit al alb-albastrilor. Cum aceasta problema nu se poate oficializa decit din vara, jucatorii veniti de la Universitatea vor evolua sub forma de imprumut, si vor pune umarul la indeplinirea obiectivului echipei: mentinerea in esalonul trei.

Ultimele detalii privind situatia divizionarei C oltene au fost stabilite ieri, cind, in urma unei sedinte, s-a batut palma privind viitorul echipei. Dinel Staicu a preluat 80 la suta din actiunile formatiei din Valea Rosie, restul de 20 la suta raminind in proprietatea lui Electroputere.

La Electro au ajuns 15 fotbalisti din lotul largit al Universitatii, portarii Vulpescu si Giju, si jucatorii Suciu, Lazarovici, Radulea, Cojocaru, Al. Nicolae, D. Nicolae, Vladut, Roman, Oprea, Sandu, Bucur, Mititelu si B. Nicolae, actele acestora urmind sa fie depuse astazi, la FRF.

Dupa antrenamentul de astazi, Marian Bicu va decide si pe ce jucatori se va baza, mai ales ca misiunea echipei din Valea Rosie, salvarea de la retrogradare, nu va fi deloc usoara, tehnicianul craiovean trebuind sa renunte la citiva dintre juniorii care s-au pregatit pina acum cu echipa.

In primul meci din retur, Electro va juca acasa, cu FC Lapusata, in fata careia a pierdut la scor in tur, 0-3, pentru acest joc in rindul craiovenilor neexistind probleme legate de accidentari sau suspendari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS