10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarica s-a transferat la Sahtior Donetk

Marica s-a transferat la Sahtior Donetk

• „Ciinii rosii“ vor primi in schimbul atacantului 1,8 milioane de euro • Jucatorul roman va avea un salariu de 400.000 de euro

Atacantul Ciprian Marica, de la Dinamo Bucuresti, a semnat pentru gruparea ucraineana Sahtior Donetk. Tinarul international roman, care are 19 ani, a semnat un contract pe o perioada de cinci ani, ucrainenii platind „ciinilor rosii“ 1,8 milioane de dolari. La Sahior, echipa pe care Dinamo a eliminat-o in acest sezon din Cupa UEFA, evolueza acum patru jucatori romani, Flavius Stoican, Daniel Florea, Razvan Rat si Ciprian Marica.

Incercind sa scape de criticile suporterilor, care i-au acuzat de avaritie, conducatorii „ciinilor rosii“ au dat publicitatii un comunicat in care precizeaza ca atacantul Ciprian Marica s-a transferat la Sahtior Donetk deoarece nu a acceptat conditiile propuse de gruparea dinamovista pentru prelungirea contractului.

Presedintele FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca gruparea dinamovista va primi, pentru transferul atacantului Ciprian Marica la formatia ucraineana Sahtior Donetk, 1,8 milioane de dolari. „Banii vor fi virati intr-o singura transa, in cursul acestei saptamini, pentru a se putea definitiva transferul. Dinamo va incasa cinci la suta dintr-o eventuala revinzare a jucatorului. Procentul este mic, dar important este ca exista“, a spus Badea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS