12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergoconstructia ramine in prima liga

Energoconstructia ramine in prima liga

In jocul decisiv pentru mentinerea in Divizia A de fotbal in sala, Energoconstructia Craiova s-a impus cu 6-4 in confruntarea cu principala contracandidata, Futsal Club Arad, indeplinindu-si astfel obiectivul stabilit in acest sezon.

Sustinuti de aproape 500 de spectatori, care s-au aflat in Sala Polivalenta din Caracal, printre care si un grup de craioveni adusi cu autocarul, elevii lui Marian Bicu au avut un inceput fulminat de meci, marcind de trei ori in primele cinci minute. Oaspetii insa nu au cedat si au revenit in joc, echilibrind repede disputa, asa ca, la pauza, scorul a fost egal, 3-3.

Repriza secunda a fost de mare lupta, dar, in final, Energo a cistigat, marindu-si avantajul la sapte puncte fata de aradeni, care merg astfel la baraj. Cum mai sint de disputat doua etape, oltenii se mentin pe locul zece, cu 18 puncte, si vor evolua si in viitorul sezon in Divizia A.

Bicu a inceput partida cu: Guran – Cioboiu (1), Pantelimon (1), Florescu (2) si Ghita (2), pe parcurs intrind Mitrache, Nistoran, Muliu si Arnautu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS