10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDWAR a inceput returul cu o victorie

DWAR a inceput returul cu o victorie

Prima etapa a returului Diviziei A de handbal feminin a fost de bun augur pentru DWAR Craiova, care s-a intors victorioasa din deplasarea de la Tirgu Jiu. Handbalistele din Banie au intilnit echipa Gilortul Tirgu Carbunesti, in fata careia s-au impus cu 28-23 (15-11), dupa un joc de mare lupta.

Elevele lui George Burcea au avut de infruntat o formatie ambitioasa, care a s-a „zbatut“ mult in ambele faze, insa craiovencele au prins o zi buna si au reusit sa treaca peste toate incercarile gazdelor de a transa jocul in favoarea lor.

Misiunea echipei craiovene a fost insa ingreunata de numeroasele eliminari cu care a fost sanctionata, opt (arbitrii au taxat sever orice fault, chiar daca unele nu impuneau acest lucru), in plus Stoicea fiind descalificata, in minutul 39, pentru trei eliminari.

Cu toate acestea, DWAR a depasit de fiecarea data handicapul omului in minus si nu le-a lasat pe gazde sa-si faca jocul. A contat foarte mult si faptul ca echipa s-a aparat bine si a inscris foarte mult pe contraatac, aceasta fiind si arma cu care le-a surprins pe jucatoarele din Tirgu Carbunesti.

Pentru DWAR au marcat Tanase (8), Rusan (7), Stoicea (4), A. Ionel (4), Sirbu (2), A. Ecaterinescu (2), E. Ecaterinescu (1), iar primul „sapte“ a aratat astfel: Bobolocu – Stoicea, Tanase, Rusan, Sirbu, Sanda, E. Ecaterinescu. Au mai intrat: A. Ionel, A. Ecaterinescu, Necsulea si Plavache. Etapa viitoare, craiovencele vor intilni, pe teren propriu, de la ora 10.00, pe CSM Sibiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS