21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRaducanu a ramas tot rezerva

Raducanu a ramas tot rezerva

Gruparea catalana Espanyol Barcelona, la care evolueaza si atacantul oltean Claudiu Raducanu, a luat viteza in lupta pentru evitarea retrogradarii din Primera Division. In runda cu numarul 27, echipa pregatita de Luis Fernandez a repurtat o victorie rasunatoare in fata Celtei Vigo, o echipa cu nume in Spania, chiar pe terenul acesteia.

Pe „Balaidos“, Espanyol a cistigat cu 5-1, gratie reusitelor lui Tamudo, in minutele 30 si 65 (penalti), Hadji, in minutul 43, Sergio, in minutul 82 (autogol) si Vignal, in minutul 88, in timp ce Celta a redus din diferenta prin Edu, in minutul 90. Cu toate ca ex-stelistul Claudiu Raducanu a avut un debut foarte bun la formatia catalana, de citeva etape acesta nu mai intra in vederile tehnicianului francez al echipei, craioveanul raminind si acum pe banca de rezerve.

Alte rezultate inregistrate, simbata, in etapa a 27-a a campionatului Spaniei: Racing Santander – Real Madrid 1-1 (Benayoun ’32 / Solari ’28), Osasuna – Real Sociedad 1-1 (Webo ’15 / Kovacevici ’85), Valencia – Deportivo La Coruna 3-0 (Vicente ’23 p, ’90+3, Juan Sanchez ’90+4).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS