10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPavel, invins din nou de Federer

Pavel, invins din nou de Federer


Tenismanul roman Andrei Pavel a pierdut pentru a treia oara intr-o luna in fata elvetianului Roger Federer, numarul unu mondial. De aceasta data, in sferturile de finala ale turneului masculin de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii in valoare de un milion de dolari. Elvetianul s-a impus in doua seturi, cu 6-3, 6-3, si se poate spune ca Pavel sufera deja de un „complex“ Federer, in fata caruia nu a cistigat nici macar un set.

In precedentele doua partide, jucatorul din „tara cantoanelor“ s-a impus de fiecare data: 6-3, 6-2, 7-5, la Bucuresti, in Cupa Davis (2-3 cu Elvetia), si cu 7-6, 7-5, in turul doi al turneului de la Rotterdam. Pentru ca a ajuns in sferturi, Andrei Pavel va fi recompensat cu 27.200 do dolari si cu 75 de puncte ATP.

In finala turneului de la Dubai, liderul clasamentului mondial, Roger Federer, urma sa-l intilneasca aseara pe spaniolul Feliciano Lopez. Simbata, in penultimul act al competitiei, Federer l-a invins cu 7-6, 6-2 pe finlandezul Jarkko Nieminen, in timp ce Lopez s-a impus in trei seturi, cu 6-4, 4-6, 6-4, in fata rusului Mihail Iujnii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS