12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHanescu, eliminat in semifinale

Hanescu, eliminat in semifinale

Tenismanul roman Victor Hanescu a fost eliminat in semifinalele turneului international ATP de la Scottsdale (Statele Unite), cedind in trei seturi, 4-6, 7-5, 6-4, in fata germanului Nicolas Kiefer, cap de serie numarul sapte.

Celalalt finalist al acestei competitii, dotata cu premii in valoare de 400.000 de dolari, este americanul Vincent Spadea (nr.4), care a reusit sa-l invinga cu 6-7 6-3, 6-4 pe principalul favorit, compatriotul sau Andy Roddick.

Hanescu il invinsese in sferturile de finala pe jucatorul olandez Martin Verkerk, cap de serie numarul doi, cu scorul de 7-5, 6-4.

Alte rezultate ale tenismanilor romani

In turul II al probei de dublu din cadrul challengerului de la Besancon (Franta), dotat cu premii de 100.000 euro, perechea Karsten Braasch / Alexander Peya (Germania / Austria, nr. 2) a depasit cuplul Bjorn Phau / Razvan Sabau (Germania / Romania), in trei seturi, 6-7, 6-2, 6-3.

In satelitul de la Sabadell (Spania), in turul II la simplu, spaniolul Juan Giner a trecut de Adrian Cruciat cu 6-3, 6-2, in timp ce la dublu, perechea Victor Crivoi / Adrian Cruciat a invins cu 6-4, 7-6 (5) perechea spanila Jordi Marse / Alberto Soriano, capi de serie numarul patru. In semifinale, cei doi romani vor intilni o alta pereche iberica, Javier Garcia-Sintes / David Marrero (nr.2).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS