10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au meci greu la Arad

Craiovenii au meci greu la Arad

Pentru cea de-a patra etapa din grupa valorica B a Ligii Nationale, penultima a turului, Universitatea Petrolul Craiova se va afla la Arad, unde astazi, de la ora 12.30, va intilni formatia locala HC Safilar. Ambele echipe se afla in mare suferinta, pina acum avind cite o singura victorie, obtinute in runda a doua, oltenii, acasa, cu Poli Iasi, iar banatenii cu Bucovina Suceava, pe teren propriu.

Astfel stind lucrurile, meciul de la Arad se anunta extrem de dificil pentru craioveni, el putind cintari enorm in clasamentul final, cind se vor stabili formatiile care merg la baraj si cele care retrogradeaza direct.

Spre deosebire de jocul din etapa trecuta, de la Suceava, cind au pierdut pe mina lor, elevii lui Sebastian Dobeanu merg la Arad cu gindul sa faca un meci cit mai bun si sa nu mai repete greselile din partida precedenta. Problema este ca tehnicianul „petrolistilor“ se confrunta cu o serie de indisponibilitati, Soanca, Florea si Codrescu antrenindu-se foarte putin in aceasta saptamina din cauza unei raceli, ceea ce va ingreuna misiunea oltenilor, plecati de ieri- dimineata spre orasul banatean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS