14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportArmata - Unirea Podari 1-0

Armata – Unirea Podari 1-0

Pe terenul de la Facai s-a disputat ieri un interesant joc de verificare intre Armata Craiova si divizionara D Unirea Podari. Dupa un meci atractiv, considerat ca un bun antrenament de tehnicienii celor doua formatii, cistig de cauza a avut divizionara C, care s-a impus cu 1-0, gratie golului reusit de Radut, spre finalul intilnirii.

„Militarii“ pregatiti de Silviu Stanescu si Marian Voicu s-au prezentat in urmatoarea formula: Petrescu – Negrea, Sodoleanu (Ghita), Patrachioiu – Oprescu, Dinu, Urucu (Ilie), Mateita, Radut – Boroiban, Turcila.

De partea cealalta, antrenorul formatiei din Podari, Florin Baluta, care nu a putut conta, din cauza accidentarilor, pe citiva jucatori de baza, i-a trimis in teren pe: Diaconescu (Pena) – Vancea, Dragoi, Dicu – Nedelcu (Dina), Marinica, Micu, Duna – Tanase, Raicea, C. Toma.

Urmatorul amical al divizionarei D va avea loc astazi, de la ora 11.00, tot la Facai, cind Unirea va intilni Portul Bechet.

Armata asteapta un raspuns de la Gusatu

Pentru „militari“ jocul de ieri a fost ultimul inainte de debutul returului, programat vineri, 12 martie, Silviu Stanescu testind formula de echipa cu care va aborda prima etapa. Tehnicianul Armatei nu va putea conta in acest prim meci pe Ghita, suspendat, in timp ce alti doi „veterani“, Stanculescu si Grigore, au probleme medicale, primul trebuind sa mai faca niste analize, pentru a se vedea daca este apt pentru efort, celalalt fiind inca in recuperare dupa o accidentare mai veche.

In privinta atacantului Mugurel Gusatu, care s-a pregatit pina in prezent cu Armata, marcind chiar de doua ori, in amicalul cu Rova Rosiori, acesta i-a anuntat pe oficialii clubului ca luni vor primi un raspuns concret din partea sa. Indiferent de ce va hotari Gusatu, diriguitorii din Valea Fetii trebuie sa se prezinte saptamina viitoare la Bucuresti, pentru a-i legitima pe cei veniti in intersezon: Stoian, Oprescu, Urucu, Gulin, Oncica, Fl. Luta si R. Petrica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS