6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea nu are lotul stabilit

Universitatea nu are lotul stabilit

Ieri la prinz, la sediul clubului Universitatea a avut loc o conferinta de presa la care au luat parte antrenorul principal, Nicolo Napoli, presedintele Pavel Badea si noul ofiter de presa, Camelia Stancu. Primul subiect pe care trebuia sa-l abordeze oficialii olteni – prezentarea achizitiilor – a fost aminat. „Prezentarea achizitiilor s-a aminat pentru saptamina viitoare, pentru a putea fi prezentati toti jucatori“, a spus Camelia Stancu. Pavel Badea a completat: „Nu este vorba de aducerea unui alt jucator, dar asteptam sa obtinem si «cartea verde» a lui Rangelovic“.

La rindul sau, Napoli a vorbit despre Ziyati, pe care inca il asteapta: „Sint multumit de lotul pe care il am la dispozitie. Este problema clubului aducerea lui Ziyati, dar eu il mai astept. Oricum, lotul va fi definitivat abia miercurea viitoare“.

Asteptarea italianului a fost stopata insa de Badea: „Nicolo, ca orice antrenor, doreste jucatori, dar noi am decis ca Ziyati este un subiect inchis“. Badea a mai anuntat apoi ca Universitatea a incheiat campania de achizitii, ca ora meciului cu Otelul va fi modificata, in loc de 21.00 va fi 15.30, si ca luni are loc inaugurarea cantonamentului de la Lunca.

„Gica Popescu este oricind binevenit la Craiova“

Presedintele Universitatii, Pavel Badea, a comentat si posibila desfasurarea a unui meci de caritate organizat de Gica Popescu, sub numele de „Seara Campionilor“, in Banie. „Chiar astazi dimineata (ieri-n.r.) Gica m-a sunat sa-mi spuna ca vrea sa aiba o discutie cu noi pentru acest meci. Noi, clubul Universitatea, vom face tot posibilul sa-l ajutam. Gica merita acest lucru, Craiova e casa lui. Este un produs exponential al Craiovei si va fi primit cu bratele deschise de toata lumea.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS