16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportGica Popescu imbie Craiova cu fotbalisti galactici!

Gica Popescu imbie Craiova cu fotbalisti galactici!

• Fostul mare international oltean a declarat ieri ca favorite pentru a gazdui partida sint Bania si Timisoara • Ar alege cu ochii inchisi Craiova, dar este inca speriat de reactia unor suporteri

Intr-o conferinta de presa desfasurata ieri, la hotelul „Crowne Plaza“ din Capitala, Gica Popescu a anuntat ca pe 18 mai va organiza, in Romania, un spectacol grandios, al carui punct de atractie va fi un meci intre actuala echipa nationala a Romaniei si o selectionata mondiala, din care ar urma sa faca parte, printre altii, Ronaldo, Figo, Romario, Stoicikov si Hakan Sukur. „Nu, nu m-am gindit ca va fi meciul meu de retragere, ci o partida de binefacere“, a explicat Gica Popescu.

Pe de alta parte, „Baciul“ nu s-a decis inca asupra orasului care va gazdui evenimentul: „Din calcule iese Bucurestiul, pentru ca eu cred ca si provincia merita un asemenea meci. Daca ar fi sa aleg cu sufletul, as alege Craiova, fara discutie. Oricum, favorite sint Craiova si Timisoara“.

Din tonul lui Gica Popescu s-a simtit ca fostul mare international viseaza sa aduca vedetele fotbalului mondial in Banie. Desi a evitat sa spuna ce il opreste sa se decida imediat, asistenta a simtit ca Gica inca se teme de reactia necontrolata a unor suporteri, care l-ar pune intr-o situatie neplacuta fata de bunii sai prieteni cu care a evoluat la echipe celebre din Europa. Oricum, Gica a recunoscut: „Depinde si de sponsorii care vor sprijini evenimentul. Acestia vor cere probabil anumite garantii din partea oficialitatilor orasului care va fi ales“.

Banii vor fi folositi pentru modernizarea unei sectii de copii de la un spital din Banie

„Nu vor fi invitatii la meciul de pe 18 mai. Toata lumea isi va cumpara bilet. Vreau sa stringem bani multi. cu care am decis deja ce voi face. Toata suma o voi investi in modernizarea, la standarde occidentale, a unei sectii de pediatrie de la un spital din Craiova. Ca sa nu fie discutii, banii ii voi administra eu si voi avea o singura pretentie: sectia sa se numeasca «Zoltan Crisan». Zoli merita macar atita lucru. A fost un om deosebit, un mare fotbalist, care, din pacate, s-a stins prea repede“.

Intrebat cum s-a decis sa investeasca intr-o pediatrie din Banie, Gica Popescu a replicat: „A fost simplu: in Craiova am deschis si eu ochii in fotbal.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS