10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStiinta si-a gasit atacant

Stiinta si-a gasit atacant

Mai este o singura dilema: cine va fi colegul din ofensiva al jucatorului sirb, McBreen si Njock avind o evolutie jenanta

Singurul antrenament de ieri s-a desfasurat pe stadionul „Tineretului“ si a avut un caracter tehnico-tactic. Nicolo Napoli a impartit lotul in doua, el lucrind cu posibilii titulari, adica Guso – Daouda, Papura, Murgan, M. Iordache – Bundea, Plesan, Stinga, Preda – McBreen, Njock, iar de ceilalti, Banica, Tataru, Vigariu, Moti, Buglea, Craciunescu, Miclea, Stoianof, Bolohan, Borbely, C. Ungureanu si Rangelovic, s-a ocupat preparatorul fizic Savona.

Dupa incalzire, s-a exersat sutul la poarta, iar apoi s-a trecut la un joc-scoala de doua reprize a cite 20 de minute. Pe parcursul meciului, italianul a facut citeva schimbari, Miclea in locul lui Preda si iarasi Preda in locul lui Stinga. Sirbul Rangelovic a evoluat in formatia considerata a rezervelor, pentru a i se putea observa mai bine calitatile. Predrag a incintat asistenta, demonstrind ca este un atacant de valoare. In schimb, McBreen si Njock au avut o prestatie lamentabila, intrecindu-se in gafe. Jeremie a intors mereu mingea inapoi sau a scos-o din centru in tusa, motiv pentru care, la un moment dat, Stinga s-a enervat pe el si a sutat mingea violent in directia lui Njock. Gestul lui Ovidiu a fost observat de Napoli, care l-a trimis in formatia rezervelor. La final, nici Stinga, nici Napoli nu au dorit sa comenteze. Daca mijlocasul Universitatii a tacut, Napoli a intrebat: „Ce a facut Stinga?“.

„Vreau sa dau zece goluri“

Dupa ce a semnat contractul cu Universitatea, sirbul Rangelovic a plecat acasa pentru a-si aduce bagajele si pentru a rezolva situatia „cartii verzi“. Acesta a revenit ieri la Craiova si s-a aratat foarte optimist: „Voi da zece goluri in 15 meciuri. Nu am auzit de Universitaea pina am venit aici, dar o sa invat multe despre Craiova“.

Sirbul era foarte fericit de comparatia patronului Dinel Staicu, care l-a numit al doilea Mutu, iar despre plecarea din Rusia a spus: „Eram mai mult rezerva in ultimul timp si nu mi-a convenit. Eu vreau sa joc“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS