14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOra 12 a sosit, Ziyati nu a venit!

Ora 12 a sosit, Ziyati nu a venit!

• Jucatorul Rapidului va fi amendat de giulesteni pentru ca a negociat cu oficialii olteni, se pare fara acordul rapidistilor • Staicu spune ca-i va plati amenda

Povestea transferului lui Noureddine Ziyati la Universitatea s-a incheiat oficial ieri, la ora 12.00, cind marocanul ar fi trebuit sa dea un raspuns, conform intelegerii cu Pavel Badea. Ieri, deja se stia ca Ziyati nu va da curs ofertei Universitatii, antrenindu-se cu Rapidul. Mai mult, Giovanni Becali, presedintele giulestenilor, s-a aratat surprins de faptul ca marocanul a negociat cu Badea si a anuntat ca-l va amenda pe jucator. Asta in conditiile in care Noureddine a fost propus ca moneda de schimb pentru transferurile lui Ionut Rada si Ionut Stancu in Giulesti. In acest caz, sirbul Rangelovic este ultimul transfer al alb-albastrilor din pauza de iarna, Staicu afirmind ca s-a incheiat acest capitol.

„O sa-i platesc eu amenda!“

Ca raspuns la decizia lui Giovanni Becali, care a anuntat ca Ziyati va fi amendat pentru ca a negociat cu Universitatea fara acordul clubului Rapid, dar si pentru ca marocanul era moneda de schimb la transferul lui Rada si Stancu in Giulesti, Staicu a spus: „Eu sint om de caracter. Daca jucatorul va fi amendat, voi suporta eu sanctiunea. De ce sa plateasca jucatorul? Ca replica la gestul facut de Giovanni, voi renunta si la intelegerea facuta cu acesta, conform careia Rada si Stancu sa nu joace la meciul cu Universitea“.

Staicu a anuntat ca asteapta sa-si primeasca banii, dar primul termen scadent este la finele lui aprilie si apoi in iunie.

Pavel Badea, cel care a discutat cu Ziyati la Pitesti, a spus: „Caz inchis! I-am dat prea multa importanta! Nici nu vreau sa mai aud de el, pentru ca este neserios. Nu numai ca nu a dat raspunsul, dar nici macar nu a raspuns la telefon!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS