8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMircea Lucescu a dat socoteala baskanilor

Mircea Lucescu a dat socoteala baskanilor

Dupa ce au pierdut sefia in Super Liga in fata rivalilor de la Fenerbahçe, baskanii lui Besiktas Istanbul au solicitat o intilnire cu tehnicianul Mircea Lucescu, in care i-au cerut sa explice rezultatele slabe inregistrate de „vulturi“ in returul actualei editii de campionat. Intrevederea a avut loc la resedinta presedintelui gruparii, Serdar Bilgili, si a durat doua ore, la ea mai participind vicepresedintii clubului, Husnu Gureli si Muzaffer Nasiroglu, precum si responsabilul sectiei de fotbal, Hasmet Bedii Kurum.

„In scurt timp ne vom reveni“

Bilgili i-a cerut lui Lucescu sa spuna motivele pentru care Besiktas nu a avut evolutii bune in ultimele meciuri si a ajuns sa piarda primul loc in campionat, dorind sa stie si ce strategie va aborda tehnicianul roman in viitor, pentru ca echipa sa poata sa-si pastreze titlu de campioana.

In fata baskanilor, „Il Luce“ a recunoscut ca echipa sa nu a jucat bine in ultimul timp si a spus ca acest lucru se intimpla din cauza problemelor de concentrare si a lipsei increderii in fortele proprii, tehnicianul plingindu-se si de jocul dur al adversarilor si de arbitrajele ostile de care a avut parte in retur.

Cu toate acestea, Lucescu si-a luat angajamentul ca situatia se va redresa. „In scurt timp ne vom reveni. Vom juca mai bine si vom urca din nou in clasament“, a afirmat romanul.

Sprijinit de presedintele clubului

Dupa ce a ascultat argumentele lui Mircea Lucescu, presedintele clubului tur, Serdar Bilgili, si-a exprimat sprijinul fata de tehnicianul roman, caruia i-a spus ca il va sustine in orice situatie. Serdar nu a uitat ca a incasat 5.000.000 de dolari pe Ilhan Masiz (transferat in Japonia, la Vissel Kobe), dar nu i-a adus lui Lucescu un alt atacant asa cum promisese.

Pentru ca lucrurile sa reintre insa pe un fagas normal, Besiktas trebuie sa cistige urmatorul meci in campionat si sa elimine Valencia in Cupa UEFA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS