10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Craiova spera sa aiba lotul complet

FC Craiova spera sa aiba lotul complet

Divizionara B FC Craiova va profita din plin de aminarea cu o saptamina a returului si va pregati in cele mai mici detalii primul joc oficial din acest an, cind oltenii vor intilni, pe teren propriu, pe Electromagnetica. „Aceasta aminare ne ajuta foarte mult, pentru ca au timp sa-si revina si jucatorii accidentati. Astfel, daca nu vor aparea alte probleme, vom putea alinia simbata viitoare cel mai bun «unsprezece». Primul joc este tot timpul cel mai important si trebuie sa debutam cu dreptul pentru a avea parcursul pe care il dorim“, a spus antrenorul principal al gruparii din Parcul „Romanescu“, Eugen Neagoe.

In prezent, doi dintre titularii echipei, capitanul Silvian Cristescu si Cristian Scarlat, se afla in refacere dupa accidentarile suferite in amicale, in timp ce un al treilea, Dorin Mitrita, se lupta din greu cu o gripa rebela.

In locul partidei oficiale de simbata, tehnicienii formatiei craiovene, Nae Ungureanu si Eugen Neagoe, au programat un amical cu divizionara D Avintul Isalnita, pe terenul acesteia, urmind ca miercuri FC Craiova sa sustina un joc scoala, ca ultim test inainte de retur.

Diriguitorii divizionarei B sint in cautarea citorva jucatori cu care sa completeze lotul, mai ales ca patru fotbalisti care erau sub contract cu FC Craiova au fost declarati liberi, dupa sedinta comisiei de specialitate din cadrul FRF. Este vorba despre Catalin Nita (fost junior care urma sa revina in retur la echipa), Marius Stamin, Radu Brasoveanu si Tresor Ewango. Primul a ajuns astfel la Progresul Caracal, in timp ce ultimii trei se afla deja in curtea unei alte divizionare C, CFR Craiova, care i-a si folosit in ultimele amicale din perioada de pregatire.

Jucatori de Divizia B declarati liberi de contract

Comisia pentru Contracte, Statute si Regulamente a FRF a decis, in afara de cei patru componenti ai formatiei din Parcul „Romanescu“, ca si alti zece jucatori de la echipe din Divizia B sa fie declarati liberi de contracte. Acestia sint: Alin Cirstina (Rarora Rimnicu Vilcea), Marius Voiculescu (Juventus Bucuresti), Mihai Iacob (FC Onesti), Constantin Birsan (FC Onesti), Razvan Niculae (ARO Cimpulung), Nemanja Jovanovici (Unirea Urziceni), Sabin Rosca si Victor Nedeleanu (ambii FCM Tirgoviste), Gheorghe Cornea (UTA), Irinel Manea (Industria Sirmei Cimpia Turzii).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS