6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRoberto Carlos a fost suspendat doua jocuri in Liga Campionilor

Roberto Carlos a fost suspendat doua jocuri in Liga Campionilor

Comisia de disciplina a Uniunii Europene de Fotbal (UEFA) l-a suspendat pentru doua meciuri, pe fundasul brazilian al lui Real Madrid, Roberto Carlos, pentru gestul nesportiv comis in partida de saptamina trecuta cu Bayern München, turul optimilor de finala ale Ligii Campionilor. Internationalul cariocas l-a lovit cu cotul in fata pe jucatorul formatiei germane Martin Demichelis, dupa ce fundasul argentinian il faultase. Gestul lui Roberto Carlos nu a fost observat de arbitrul intilnirii, norvegianul Terje Hauge, care a sanctionat, in schimb, cu cartonas galben faultul comis de Demichelis asupra brazilianului, dar campioana Germaniei a trimis la UEFA o inregistrare video a incidentului.

Forul european a precizat ca, in mod normal, un asemenea gest „antreneaza o suspendare de trei meciuri“, dar tinind cont de faptul ca el a fost practic un raspuns la un fault, suspendarea a fost redusa la doua meciuri.

Roberto Carlos, care a marcat golul egalizator in partida de saptamina trecuta, incheiata la egalitate, scor 1-1, poate face apel la decizia UEFA pina miine. Daca brazilianul va inainta apelul, Comisia de apel a UEFA se va intruni inainte de partida retur dintre Real Madrid si Bayern München, care va avea loc pe 10 martie. Daca apelul va fi respins, Roberto Carlos va lipsi de la mansa retur a optimilor, dar si de la meciul urmator al „galacticilor“, in cazul in care spaniolii vor elimina pe Bayern.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS