17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIn asteptarea lui Ziyati

In asteptarea lui Ziyati

• Dupa ce luni seara a fost de acord cu conditiile oferite de Universitatea, Nouredine s-a suparat si nu ar mai vrea sa vina la Craiova • La modul in care a decurs pina in prezent povestea, jucatorul Rapidului se poate razgindi iarasi

Negocierile oficialilor Universitatii cu marocanul Rapidului, Nouredine Ziyati, au fost si sint foarte dificile. Fire destul de capricioasa, Ziyati ba este de acord cu venirea in Banie, ba o da la intors. Tratativele au inceput simbata, cind Staicu a fost la Bucuresti, si au continuat telefonic pina luni seara, cind marocanul s-a intilnit la Pitesti cu presedintele Universitatii, Pavel Badea.

Discutiile au durat aproximativ o ora, la capatul acestora partile ajungind la un acord: durata contractului. Acesta va fi de doi ani si jumatate, iar salariul va fi marit de la an la an, in acest retur giulesteanul urmind sa primeasca 35.000 de dolari, iar apoi 80.000 de dolari si 90.000 de dolari, plus primele aferente. Badea i-a dat lui Ziyati contractul, iar jucatorul a spus ca pina astazi, la ora 12.00, va da un raspuns.

Luni noapte insa, dupa ce Dinel Staicu a anuntat: „Gata, Ziyati este al Universitatii, ne-am inteles cu el“, mijlocasul marocan s-a suparat pe patronul oltean si s-a cam rasucit. „Nu ma mai duc la Universitatea! Cum poate Staicu sa spuna ca sint al lor, cind eu am spus clar ca-mi convin conditiile, dar voi da un raspuns abia miercuri la prinz?“, a spus Ziyati unor apropiati. Ieri, presedintele alb-albastrilor, Pavel Badea, a precizat: „Noi am facut tot ce ne-a stat in putinta, daca el s-a intors e treaba lui! Nu am mai vorbit cu Ziyati de luni seara si asteptam pina miine (n.r. – astazi), la ora 12.00, confirmarea“.

Oricum, pina astazi, jucatorul rapidist se poate iarasi razgindi, cu toate ca in Giulesti nu prea intra in vederile lui Dan Petrescu.

Patronul Universitatii, Dinel Staicu, a mentionat ca, indiferent daca marocanul va da sau nu curs ofertei oltenilor, gruparea alb-albastra si-a incheiat campania de achizitii. „Ziyati era ultimul jucator pe care il doream. Daca acesta nu va vrea sa evolueze la noi, cu toate ca ni-l doream foarte mult la echipa, nu se vor mai face alte achizitii. Pentru ca intelegerea cu Giovanni Becali prevedea venirea la Universitatea a doi jucatori, in schimbul lui Rada si Stancu, in cazul in care Ziyati va ramine in Giulesti, rapidistii ne vor achita o suma de bani“, a afirmat Staicu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS