27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPaul Codrea a inscris primul sau gol pentru Perugia

Paul Codrea a inscris primul sau gol pentru Perugia

Runda cu numarul 23 din „Il Calcio“ nu a fost cu noroc pentru toti romanii care joaca in prima divizie. Cel mai bucuros se poate considera mijlocasul Perugiei, Paul Codrea, care a marcat primul sau gol in Serie A, in minutul 68 al partidei pe care echipa sa a cistigat-o, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, in fata Bolognei.

Internationalul roman, care a evoluat pe toata durata meciului, a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, in afara golului, care a adus formatia sa in avantaj, Codrea trimitind o data mingea in transversala portii lui Pagliuca.

Pentru Perugia au mai inscris Ravanelli ’32, Ze Maria ’75 si Hubner ’82, ultimii doi din penalti, in timp ce Bologna a punctat prin Bellucci, in minutele 61 si 85.

Parma lui Zicu, umilita de Roma

Intr-un alt meci, AS Roma, fara Cristian Chivu pe teren, s-a impus fara probleme in deplasarea de la Parma, trupa lui Capello invingind clar, cu scorul de 4-1.

La gruparea emiliana, romanul Ianis Zicu a fost titular, fiind inlocuit, in minutul 54, de Cammarata, dupa ce a gresit la o faza din care a rezultat golul doi al romanilor. Cu toate acestea, fostul dinamovist s-a miscat destul de bine, in primul sau meci ca titular pe „Ennio Tardini“.

Pentru parmegiani a marcat Gilardino ’30, in timp ce golurile „giallorossilor“ au fost reusite de Cassano ’45, Emerson ’52, Totti ’72 si Mancini ’77.

Inter a pierdut acasa

Surpriza rundei s-a produs insa la Milano, unde Brescia a invins cu 3-1 de Inter, dupa ce milanezii fusesera cei care au deschis scorul. Golurile au fost marcate de Stankovici ’48, pentru Inter, respectiv Caracciollo ’68, Del Nero ’73 (p) si Helveg ’82 (autogol).

In ultimul joc al etapei, lidera campionatului, AC Milan, a invins in deplasare, cu scorul de 1-0, pe Lazio Roma, in derbiul etapei a 23-a din Serie A, pastrind astfel cinci puncte avans fata de ocupanta locului secund, AS Roma. Unicul gol al intilnirii de pe „Olimpico“ a fost marcat de Ambrosini, in minutul 75.

Alte rezultate: Juventus – Ancona 3-0 (Camoranesi ‘7, Miccoli ’41, Del Piero ’45+1), Sampdoria – Chievo 1-0 (Diana ’50), Lecce – Modena 1-0 (Chevanton ’23 – penalti), Siena – Reggina 0-0, Empoli – Udinese 2-0 (Busce ’21, Cribari ’41).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS