13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHat-trik pentru Jerry

Hat-trik pentru Jerry

In etapa a 21-a a campionatului elvetian de fotbal, Grasshopper Zurich, campioana en titre, a invins cu scorul de 3-2 pe St Gallen, toate golurile gazdelor fiind marcate de atacantul roman Ionel Tersinio Gane.

Jerry a punctat in minutele 23, 50 si 73, reusitele oaspetilor fiind semnate de Barnetta (’38 si ’91). Gane a jucat pina in minutul 76, cind a fost schimbat cu Da Silva, in timp ce coechipierul sau, Mihai Tararache, a bifat toate cele 90 de minute.

In urma acestor trei reusite, fostul atacant al Universitatii Craiova si al lui Dinamo a ajuns la cota opt in clasamentul golgheterilor, fiind, alaturi de uruguayanul Richard Nunez (10 goluri), cel mai bun marcator al lui Grasshopper.

Un alt roman din campionatul Elvetiei, Iulian Filipescu, a evoluat pe intreaga durata a partidei pe care formatia sa, FC Zurich, a terminat-o, la egalitate, duminica, in deplasare, scor 2-2, cu Young Boys Berna. Filipescu a fost sanctionat cu un cartonas galben in minutul 81.

In clasament, conduce insa FC Basel, cu 59 de puncte, urmata de Young Boys, 42 de puncte, Servette, 37 de puncte si Grasshopper, 27 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS