21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportEspanyol a invins Valencia

Espanyol a invins Valencia

A doua echipa a Cataluniei, Espanyol, continua sa se zbata pentru evitarea retrogradarii. Trupa pregatita de Luis Fernandez a avut, in etapa cu numarul 26 din Primera Division, un meci extrem de greu cu Valencia, care venea dupa victoria in Liga Campionilor, 3-2 cu Besiktas.

Catalanii si-au adunat insa fortele si au reusit sa profite de avatajul terenului propriu, invingind Valencia cu 2-1, gratie dublei lui Tamudo din minutele 38 si 76, pentru „lilieci“ marcind Mista (’78).

La gazde, atacantul oltean Claudiu Raducanu nu a fost folosit de Fernandez, raminind pe banca de rezerve.

„Galacticii“ s-au distantat in clasament

De esecul Valenciei a profitat Real Madrid, invingatoare cu 4-2, pe „Santiago Bernabeu“, in fata formatiei Celta Vigo. Golurile madrilenilor au fost reusite de Ronaldo ’55, Zidane ’64, ’90 si Luis Figo ’71, pentru Celta punctind Ilic ’18 si Milosevic ’90.

„Galacticii“ si-au marit astfel avansul din fruntea clasamentului pe care il au fata de Valencia (opt puncte) si Deportivo La Coruna (noua puncte), dupa ce si „SuperDepor“ a pierdut acasa cu Barcelona, 2-3.

Intilnirea de pe „Riazor“ a fost una dramatica, Deportivo fiind foarte aproape sa revina de la 0-3. Barcelona a avut 3-0, prin reusitele lui Ronaldinho (’24, ’48) si Saviola (’29), dar a primit doua goluri in sase minute, autor Pandiani (’49, ’55), si a fost la un pas sa fie egalata daca Luque nu rata de la un metru cu poarta goala, mingea atinsa de atacantul lui Depor trecind peste poarta.

Alte rezultate: Valladolid – Zaragoza 1-2, Betis – FC Sevilla 1-1, Malaga – Racing Santander 1-0, Mallorca – Atletico Madrid 0-1, Murcia – Osasuna 0-1, Real Sociedad – Albacete 0-1, Villarreal – Athletic Bilbao 0-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS