11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn nou meci Nastase - Bjorn Borg

Un nou meci Nastase – Bjorn Borg

Fostul mare tenisman Ilie Nastase va participa la „Ziua Legendelor“, care se va desfasura pe 8 mai, la Clubul Spaniol de Tenis din Valencia, alaturi de alte trei nume mari din lumea sportului alb, Henri Leconte, Emilio Sanchez Vicario si Bjorn Borg.

Nastase a prezentat, la clubul din Valencia, detaliile acestui eveniment sportiv, in care se doreste aducerea a patru legende ale tenisului mondial. Cei patru fosti jucatori de tenis vor disputa doua partide individuale, in care se vor infrunta Leconte cu Sanchez Vicario si Bjorn Borg cu Ilie Nastase si una de dublu, unde se vor intilni perechile Sanchez Vicario / Borg si Leconte / Nastase.

Conform cotidianului spaniol AS, la prezentarea evenimentului, Ilie Nastase a discutat despre diferentele dintre tenisul actual si cel practicat in vremea sa. „In prezent este imposibil sa joci la fel ca inainte deoarece se evolueaza cu mai multa forta. Racheta ajuta mult, pentru ca lovitura este mai puternica. Exista doua diferente: materialele sint imbunatatite, la fel ca si fizionomia jucatorilor“, a afirmat Nastase.

Fostul tenisman a evitat sa se compare cu alti jucatori. „Niciodata nu m-am comparat cu nimeni. Inainte existau multi jucatori de calitate care nu cistigau nimic, iar peste zece ani ar putea aparea jucatori mai buni decit cei de acum“, a spus Ilie Nastase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS