10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltencele au pus mari probleme liderului

Oltencele au pus mari probleme liderului

Plecate spre orasul lui Dobrin din postura de victime sigure, voleibalistele din Banie au dat o replica peste asteptari liderului seriei vest a ligii secunde (A2), Arges Volei Pitesti, in fata caruia au cedat destul de greu, 3-1 (-24, 15, 16, 20).

Desi au avut in fata o fosta prim-divizionara, care in acest sezon vizeaza revenirea pe prima scena, craiovencele nu s-au speriat si au jucat, practic, de la egal la egal cu mult mai experimentatele voleibaliste argesene. De altfel, Universitatea Craiova a reusit sa-si adjudece primul set, spre surprinderea pitestencelor, care, de la inceputul campionatului, nu pierdusera nici un set.

Profitind insa de experienta net superioara, gazdele au revenit si s-au impus in urmatoarele doua seturi, dar si asa elevele lui Cotoranu s-au miscat destul de bine. In setul patru, pierdut la 20, oltencele au avut la un moment dat 17-11, dar, in cele din urma, au cedat, meciul terminindu-se dupa aproape o ora si jumatate, cel mai lung joc pe care l-au avut argesencele, obisnuite sa incheie repede conturile cu adversarele.

Tehnicianul Universitatii, Adrian Cotoranu, s-a declarat multumit de felul in care s-au miscat elevele sale, atit la servire, cit si la preluare, el folosind urmatorul „sextet“: Dina – Sticlaru, Ciorteanu, Anghelut, Feraru, Paraschiv. Libero: Manciu. A mai intrat: Solcanu.

Urmatoarele partide ale craiovencelor vor avea loc peste doua saptamini (simbata ar fi trebuit sa intilneasca CNMB Rimnicu Vilcea, retrasa din campionat), la Cluj, unde vor disputa doua jocuri, ambele cu Universitatea Jolidon, cel din program, si cel din tur, atunci cind oltencele nu au jucat pentru ca nu s-au gasit bani pentru arbitraj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS