10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBeckham vrea sa joace intr-un film de actiune

Beckham vrea sa joace intr-un film de actiune

Mijlocasul englez al echipei Real Madrid, David Beckham, a spus ca i-ar placea sa joace intr-un film de actiune. „Cred ca mi-ar placea sa joc in «Gladiatorul» sau «Braveheart», sau intr-un film cu lupte si batalii. Mi-a placut atunci cind am jucat rolul unui cowboy in spotul pentru Pepsi de anul trecut“, a spus fotbalistul englez.

Cotidianul britanic The Sun a prezentat si citeva imagini trucate cu ajutorul calculatorului, in care chipul lui Beckham apare atasat la corpurile a diverse personaje din filme. Fotbalistul englez apare in rolul jucat de Clint Eastwood in filmul „The Good, the Bad and the Ugly“, in locul lui Russel Crowe in „Gladiatorul“, in locul lui Mel Gibson in „Braveheart“, in locul lui Robert de Niro in „Taxi Driver“ si chiar in rolul personajului Gollum din „Stapinul Inelelor“.

Spoturi multe,

roluri pe masura

Intr-un nou spot publicitar filmat in Spania pentru o companie de bauturi racoritoare, Beckham apare imbracat intr-un costum de gladiator, alaturi de jucatorii Roberto Carlos, Raul Gonzalez, Francesco Totti si Ronaldinho. David Beckham mai apare, alaturi de alti sportivi, intr-un spot publicitar al unei firmei de echipament sportiv, realizat printr-un montaj al imaginilor protagonistilor reclamei, astfel incit acestia sa fie vazuti alergind impreuna. Beckham poate fi vazut in spotul respectiv alaturi de pugilista Laila Ali, inotatorul Ian Thorpe, atletii Haile Gebreselassie si Maurice Greene, fotbalistul Zinedine Zidane, baschetbalistul Tracy McGrady si fostul pugilist Muhammad Ali, imaginea acestuia din urma fiind una din perioada cind era tinar.

Petrecere de 10.000 de lire sterline

Potrivit presei britanice, David Beckham i-a daruit sotiei sale, Victoria, de Ziua Indragostitilor, un buchet de trandafiri si un diamant. Cei doi au petrecut Ziua Indragostitilor la hotelul Ritz, impreuna cu copiii lor, Brooklyn si Romeo.

De asemenea, David Beckham, a organizat saptamina trecuta o petrecere pentru care a platit 10.000 de lire sterline, cu ocazia zilei de nastere a unuia dintre cei doi fii ai sai, Brooklyn. Evenimentul a avut loc la resedinta din Hertfordshire, denumita „Beckingham Palace“, cu opt zile inainte de ziua de nastere a lui Brooklyn, din cauza programului aglomerat al fotbalistului.

„Victoria Beckham a sunat personal la parintii tuturor colegilor lui Brooklyn pentru a-i invita la petrecere. Au venit zeci de copii, toti zimbind cu gura pina la urechi. Cred ca stiau ca se vor simti foarte bine“, a spus un apropiat al familiei fotbalistului.

Brooklyn va implini cinci ani pe 4 martie. David si Victoria Beckham mai au un baiat, Romeo, nascut pe 1 septembrie 2002.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS