16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportA cistigat UT Dabuleni

A cistigat UT Dabuleni

In sala de sport a Liceului Dabuleni a avut loc, simbata, ce-a de-a treia editie a Cupei Dunarii la futsal, competitie organizata de AJF Dolj, la care au participat sase divizionare D.

Dupa opt jocuri spectaculoase, care au placut publicului prezent in numar destul de mare, s-a impus echipa gazda, UT Dabuleni, care a invins in finala, cu 7-3, pe Recolta Ostroveni.

Iata si celelalte rezultate ale turneului: UT Dabuleni – Recolta Ostroveni 10-10, Victoria Calarasi – Portul Bechet 9-6, Recolta Ostroveni – Tricolorul Sadova 6-3, Portul Bechet – ASF Mirsani 13-7, Tricolorul Sadova – UT Dabuleni 7-15, ASF Mirsani – Victoria Calarasi 4-11.

In semifinale, UT Dabuleni a invins cu 9-1 pe Portul Bechet, iar Recolta Ostroveni a trecut de Victoria Calarasi, scor 7-6. In finala mica, Victoria Calarasi s-a impus cu 14-8 in fata celor de la Bechet.

La final, s-au acordat si premii, ocupantele primelor trei locuri primind, in ordine, trei milioane, doua milioane si un milion de lei, iar cel mai bun jucator, Jianu George (UT Dabuleni), si cel mai bun portar, Dumitrache Adrian (Portul Bechet), au fost recompensati cu cite 300.000 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS