Acasă Sport Turcii au fost salvati de Cesar Prates

Turcii au fost salvati de Cesar Prates

In meciul de la Istanbul, de pe stadionul „Atatürk Olimpiyat“, Galatasaray s-a vazut condusa, la jumatatea primei reprize, cu 2-0, spre stupoarea suporterilor si a antrenorului Fatih Terim. Spaniolii au deschis scorul, in minutul 7, prin S. Anderson, care a profitat de pasul gresit la ofsaid facut de fundasii turci, inscriind din careu, cu un sut la colt. Blocul defensiv al Galatei a repetat greseala in minutul 22, dindu-i posibilitatea lui Riquelme sa marcheze cu un sut printre picioarele portarului Mondragon. Spre norocul lor, elevii lui Fatih Terim au redus repede din diferenta prin Murat (’26), care a reluat in plasa, din apropiere, mingea respinsa in fata de portarul Reina la sutul „bomba“ expediat din lovitura libera de Cesar Prates.

In partea a doua a partidei, Cesar Prates a egalat pentru Galatasaray (’52), executind perfect o lovitura libera de la 25 de metri, care l-a lasat fara replica pe portarul Reina. Din minutul 61, Villarreal a jucat in inferioritate numerica, Ballesteros fiind eliminat dupa ce a primit cel de-al doilea cartonas galben. Sa remarcam insa ca arbitrul italian Farina nu a judecat cu aceeasi masura faze identice, neeliminindu-i pe turcii Nekati si Sabri, care ar fi meritat al doilea avertisment.

Mijlocasul roman Ovidiu Petre a fost titular la Galatasaray in partida de joi si a fost schimbat cu Hasan Sas, in minutul 76. Din pacate, atacantul Florin Bratu nu a avut drept de joc pentru echipa din Istanbul, el evoluind deja pentru Rapid Bucuresti in actuala editie a cupelor europene.

Exit mobile version