10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetrolul Stoina - FC Craiova 1-1

Petrolul Stoina – FC Craiova 1-1

Divizionara B FC Craiova a terminat la egalitate amicalul pe care l-a sustinut ieri, la Stoina, in compania Petrolului din localitate. Disputat pe un teren greu, situat intr-o comuna alaturata, jocul a fost controlat de craioveni, care insa s-au lovit de o riposta dirza a gazdelor, de multe ori peste limitele regulamentului. Elevii lui Nicolae Ungureanu si Eugen Neagoe au irosit citeva ocazii mari de gol, Stefanescu ratind din postura de singur cu portarul, iar, dupa pauza, „petrolistii“ au deschis scorul, printr-un sut de la peste 20 de metri care l-a surprins pe Bornescu. Egalarea a venit de la „veteranul“ Dorin Mitrita.

Tehnicienii formatiei craiovene au inceput partida cu urmatorul „unsprezece“: Bornescu – Ciuca, Stoica, Cioponea – Corneanu, Mitrita, Frimu, Saceanu, Velcovici – Dina, Stefanescu. Au mai intrat: Vodita, Totoroata, Baia, Gaman. De la FC Craiova, sint in continuare accidentati, Cristescu, Curteanu (entorsa) si Scarlat (intindere).

Intr-un alt joc de verificare, disputat la Calimanesti, divizionara C Stiinta CFR s-a impus cu 3-0 in fata divizionarei D doljene, Unirea Podari, prin golurile reusite inca din prima repriza de Nedelcu, Oprea si Mondea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS