10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportA carat sticlele cu apa plata

A carat sticlele cu apa plata

La antrenamentul de ieri-dimineata, desfasurat pe terenul II al complexului „Ion Oblemenco“, au luat parte 25 de jucatori. Sub comanda italianului Nicolo Napoli, revenit marti seara in Craiova, ajutat de preparatorul fizic, Maximiliano Savona, de secundul Aurica Beldeanu si antrenorul cu portarii Silviu Lung, alb-albastrii au efectuat un antrenament fizic, iar la final o miuta pe tot terenul.

Singurul jucator care s-a pregatit separat de restul lotului a fost Madalin Murgan, care a revenit dupa o intindere. La miuta nu au luat parte nici Ovidiu Stinga, care a reintrat in program normal de antrenament dupa accidentarea de la Norcia, Marius Iordache si Catalin Craciunescu. Ultimii doi au continuat un program de forta la sala impreuna cu Murgan.

La joc, Napoli a impartit lotul in doua echipe, una dintre ele fiind cu un om in minus. Au jucat la „portocalii“: Guso – Vigariu, Papura, Buglea, Preda – Miclea, Bundea, Stoianoff, A. Ionescu – C. Ungureanu, Borbely, iar la „albastri“: Banica – Biemme, Daouda, Moti, Al. Nicolae – Radulea, Bolohan, D. Nicolae – Njock, McBreen.

In timpul miutei, Napoli a strigat in permanenta „Joaca, Radulea!“. De mentionat ca tinarul Radulea a carat la finalul antrenamentului sticlele cu apa plata, motiv de ris pentru cei citiva suporteri prezenti la stadion, dar si de comentarii: „Gata, i-au gasit si lui utilitatea!“.

Dupa-amiaza, Napoli a condus un alt antrenament, care s-a desfasurat la pista stadionului „Ion Oblemenco“, in prima sa parte, si apoi pe terenul II. La acesta din urma, nu au mai luat parte jucatorii disponibilizati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS