16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Craiova a facut egal la Rovinari

FC Craiova a facut egal la Rovinari

Partida de ieri de la Rovinari, dintre formatia locala Minerul (C6) si FC Craiova s-a incheiat nedecis, 0-0, dupa 90 de minute in care principalul adversar al celor doua echipe a fost terenul greu. „Cum gazdele au dorit sa-si protejeze gazonul, am jucat pe un teren din apropierea unui parc, insa acesta era numai gheata, zapada si noroi, asa ca nu ne-am ales decit cu efortul, pentru ca fotbal nu prea s-a jucat“, a afirmat directorul tehnic al craiovenilor, Nae Ungureanu.

Tehnicienii lui FC Craiova au inceput partida cu urmatorul „unsprezece“: Trusca – Ciuca, Cioponea, Stoica – Curteanu, Frimu, D. Mihai, Dina, Velcovici – Scarlat, Stefanescu. Pe parcurs, au mai intrat Vodita, Savulescu, Cretu, Totoroata, Girla. Miine, divizionara B din Parcul „Romanescu“ are programat un nou amical, la Stoina, cu divizionara C, Petrolul, urmind ca simbata sa intilneasca Universitatea.

In continuare, Ungureanu se confrunta cu probleme de efectiv, portarul Bornescu neputind fi utilizat in amicalul de ieri din cauza unor dureri la spate, in timp ce Cristescu a primit inca o saptamina de pauza, dupa ce a efectuat un control RMN la Bucuresti. Baia a acuzat si el dureri de cap si nu a fost bagat in joc, iar Mitrita a fost lasat pe margine, pentru a fi evitata o eventuala accidentare, din cauza suprafetei de joc. Meciul de la Rovinari a facut si o „victima“, Scarlat, care a fost nevoit sa paraseasca terenul in minutul 75, dupa ce a suferit o intindere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS