3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArmata - Petrolul Stoina 1-3

Armata – Petrolul Stoina 1-3

Gruparea din Valea Fetii pare sa fi intrat intr-un con de umbra, dupa infringerea de la Bals, 3-5, ieri „militarii“ suferind un nou esec, 1-3 cu Petrolul Stoina (C6). Disputat pe terenul de la Facai, jocul a fost transat de „petrolisti“ din prima repriza, cind au inscris de trei ori, elevii lui Silviu Stanescu nemaiavind forta sa revina.

Toate golurile au fost reusite de jucatori cu numele Luta, atacantul Alin Luta marcind pentru Petrolul, in minutele 19, 23 si 43, in repriza secunda militari punctind prin Florin Luta (54′).

Cele doua garnituri au aratat astfel: Armata: Petrescu – Dinu, Patrachioiu, Ghita, Fl. Luta – Taslica, Negrea, Stanculescu, Radut – Boroiban, Turcila. Au mai jucat: Olaru, Bazavan, Gulin, Urucu.

Petrolul: Baluta – Jianu, Badau, Dinu, M. Ciurea – Apostol, N. Luta, Florescu, Mogosanu – M. Niculae, A. Luta. Au mai intrat: Vladulescu, Trepadus, Minoiu, Bralosteanu, Suciu, M. Dumitru, Rascol, S. Ciurea, Glodeanu. Antrenor: Nicolae Diaconu.

Celalalt portar al Armatei, Catalin Lulelaru, nu a fost utilizat in amicalul de ieri, pentru ca a suferit o ruptura, care il va tine departe de teren cel putin doua saptamini.

Astazi, „militarii“ mai au in program un amical, tot pe terenul de la Facai, de la ora 11.00, cu trupa lui Marian Bicu, UFC Electro, in timp ce colega de serie a celor doua echipe craiovene, Prodchim Bals, va juca, de la ora 11.00, cu divizionara D ASE Isalnita, pe terenul acesteia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS