10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMontoya, cel mai rapid la antrenamente

Montoya, cel mai rapid la antrenamente

Pilotul columbian Juan Pablo Montoya (Williams BMW) a realizat cel mai bun timp al antrenamentelor private de pe circuitul de Formula 1 din Catalunya, din apropiere de Barcelona. Montoya a fost inregistrat cu timpul de un minut 14 secunde si 804 miimi, pe un tur de pista, reusind sa-i devanseze pe spaniolul Fernando Alonso (Renault), un minut 15 secunde si 80 de miimi si pe brazilianul Antonio Pizzonia (Williams BMW), un minut 15 secunde si 112 miimi.

Panis, la spital

In cursul antrenamentelor, francezul Olivier Panis (Toyota) a pierdut controlul masinii si a derapat de pe pista, cu o viteza de peste 200 de kilometri pe ora, izbindu-se de bariera de pneuri. Desi pilotul din „Hexagon“ a parasit singur pista, el a acuzat ulterior tulburari de vedere si a fost transportat cu elicopterul la Spitalul General din Catalunya, unde a fost supus unui examen tomografic.

Potrivit medicilor, starea sanatii lui Panis este buna, dar va trebui sa ramina sub observatie 24 de ore, asemenea pilotului brazilian Felipe Massa (Sauber). Massa a fost spitalizat miercuri, dupa ce a suferit un accident in timpul testelor desfasurate pe circuitul Montmelo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS