12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHierro solicita peste 500.000 de euro de la Real Madrid

Hierro solicita peste 500.000 de euro de la Real Madrid

Fotbalistul spaniol Fernando Hierro, care evolueaza in Qatar, solicita peste 500.000 de euro de la fostul sau club, Real Madrid, informeaza presa spaniola. Potrivit cotidianului El Pais, Hierro a depus, in luna decembrie, o plingere impotriva clubului madrilen, publicatia spaniola sustinind ca suma solicitata este de 600.000 de euro.

Cotidianul AS a mentionat ca Hierro solicita 540.000 de euro de la Real Madrid si a precizat ca directorul sportiv al clubului, Jorge Valdano, s-a intilnit deja cu avocatii jucatorului.

El Pais noteaza ca plingerea lui Hierro se refera la un meci de retragere, la care au dreptul, dupa plecare, toti jucatorii care au petrecut peste zece ani la club.

Oficialii clubului spaniol sustin insa ca drepturile pentru un astfel de meci i-au fost alocate jucatorului in indemnizatia de concediere de trei milioane de euro, insa Hierro a mentionat ca acestea nu au fost incluse.

Real Madrid a decis, in iunie 2003, rezilierea contractului cu fundasul sau legenda, Fernando Hierro, dupa ce ajunsese la un acord verbal cu acesta privind prelungirea intelegerii pentru doua sezoane reprezentind, potrivit El Pais, 7,2 milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS