14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovencele joaca la Lugoj

Craiovencele joaca la Lugoj

Dupa ce au avut o pauza de trei saptamini (mai intii pentru ca trebuia sa intilneasca o ehipa care s-a retras din campionat si apoi pentru ca nu s-au gasit bani pentru jocul de acasa cu Universitatea Cluj), voleibalistele din Banie vor pleca astazi spre Lugoj, unde, de la ora 13.00, vor intilni echipa CSM-ului din localitate.

Fara nici o victorie la activ, elevele lui Adrian Cotoranu nu pot emite pretentii nici in aceasta confruntare, ultima a turului de campionat. Oltencele se afla pe ultimul loc al seriei, din care mai fac parte patru echipe: Dacia Pitesti, Universitatea Cluj, CSM Lugoj si LPS Bihorul Oradea (in ordinea din clasament). Interesant este insa faptul ca din serie retrogradeaza ultima clasata si, cum aceasta este considerata formatia CNMB Rimnicu Vilcea (care s-a retras din campionat), Universitatea Craiova va ramine si dupa acest sezon in cea de-a doua liga valorica (A2).

„Pentru noi este bine sa jucam cit mai multe meciuri. Important este sa ne prezentam, pentru a nu fi retrogradati. Nu avem puterea sa ne luptam cu celelalte echipe din serie asa ca locul cinci ne convine. Daca am termina pe patru, am intra in turneul de play-off si am mai avea de disputat trei meciuri, deci o cheltuiala in plus, care nu si-ar avea rostul, pentru ca oricum nu sintem de talia celor care se lupta pentru promovare“, a spus tehnicianul craiovencelor, Adrian Cotoranu.

Pentru acest joc, antrenorul Universitatii poate conta pe toate jucatoarele sale, singura problema fiind legata de faptul ca voleibalistele se afla in sesiune si au avut mai putin timp pentru antrenamente. In urmatoarea etapa, prima din retur, craiovencele vor intilni acasa pe Bihorul Oradea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS