15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIntre Dinamo si Universitatea

Intre Dinamo si Universitatea

Craiovenii forteaza in stilul traditional al actualei administratii povestea cu achizitionarea atacantului Tibor Moldovan de la Alba Iulia. Spun ca il asteapta pina duminica sa fie prezentat in tricoul Universitatii, dar afacerea este departe de a fi rezolvata.

Pina acum, s-a sugerat ca ambele conduceri (Universitatea si Apulum) au cazut de acord asupra detaliilor financiare ale tranzactiei si n-ar fi exclus ca acest aspect sa fie adevarat. Totusi, negocierile pentru un transfer de o asemenea anvergura pot lua oricind o turnura nefericita in momentul cind partile se asaza fata in fata, cind unii cer si ceilalti trebuie sa plateasca pe loc…

La rindul sau, jucatorul ar agrea varianta Dinamo, cel putin asa sustin surse din Antalya, de acolo de unde Apulum se afla intr-un turneu de pregatire. Sansa oltenilor ar fi ca bucurestenii sa-si mentina oferta initiala, una prea mica pentru actualii proprietari ai lui Tibor Moldovan. Evident, este nevoie si ca Dinel Staicu sa fie dispus sa scoata bani multi din buzunar, pentru ca doar asa cei din Alba Iulia au afirmat ca vor semna actele de transfer. Totusi, chiar o merita Moldovan 300.000 de dolari?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS