22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportA cistigat echipa din Mirsani

A cistigat echipa din Mirsani

Competitia de futsal organizata de AJF Dolj in memoria lui Florin Berceanu si-a desemnat cistigatoarea. Dupa o luna de meciuri atractive, turneul a fost cistigat de divizionara D ASF Mirsani, dupa o finala de toata frumusetea, in care a invins, cu 3-2, pe Energoconstructia.

Ultimele jocuri s-au incheiat cu urmatoarele rezultate: Energoconstructia – Scoala de Fotbal „GP“ 7-6, UFC Electro – Chimia 5-7, Gaz Metan – Unirea Podari 9-5, FC Barcelona – ASF Mirsani 4-9. In prima semifinala, s-au intilnit Energoconstructia si Electro, echipe cu acelasi antrenor, Marian Bicu, cistig de cauza avind prima formatie, cu scorul de 10-5. Cea de-a doua semifinala nu a facut altceva decit sa consemneze victoria la „masa verde“ a celor de la Mirsani, scor 6-0, pentru ca Unirea Podari nu s-a mai prezentat la competitie. Ca atare, locul trei a revenit direct divizionarei C UFC Electro.

Unirea Podari, sanctionata

Ca premii, echipele de pe podium au primit diplome, cistigatoarea fiind recompensata si cu doua cupe, dintre care una transmisibila. Totodata, au fost premiati cu diplome si cupe cel mai bun portar, Ionut Guran (ASF Mirsani), golgheterul competitiei, Sorin Ghita (Energoconstructia), si cel mai bun jucator al finalei, Adrian Birtan (ASF Mirsani).

Divizionara D Unirea Podari a fost sanctionata de catre AJF Dolj, interzicindu-i-se, pentru o perioada de doi ani, participarea la orice competitie organizata de Asociatia Judeteana (cu exceptia campionatului), din cauza faptului ca nu s-a prezentat la partida din semifinale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS