3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSafin si Federer vor juca finala

Safin si Federer vor juca finala

Rusul Marat Safin a devenit primul finalist al turneului masculin de la Internationalele de tenis ale Australiei, dupa ce l-a invins joi pe americanul Andre Agassi, cap de serie nr. 4, dupa cinci seturi, cu scorul de 7-6, 7-6, 5-7, 1-6, 6-3.

In cea de-a doua semifinala a probei masculine de la Australian Open, elvetianul Roger Federer, al doilea favorit al competitiei, l-a invins in trei seturi, cu scorul de 6-4, 6-1, 6-4, pe spaniolul Joan Carlos Ferrero, cap de serie numarul trei. Federer a dominat cu autoritate meciul, invingindu-l pe adversarul sau in numai o ora si 29 de minute.

S-au stabilit finalistii la dublu masculin

In semifinalele probei masculine de dublu s-au inregistrat rezultatele: Michael Llodra / Fabrice Santoro (Franta, nr. 5) – Gaston Etlis / Martin Rodriguez (Argentina, nr. 9) 6-2, 7-5; Bob si Mike Bryan (SUA, nr. 1) – Jonas Bjorkman / Todd Woodbridge (Australia, nr. 3) 6-1, 6-2. In turneul legendelor, finala de dublu masculin a fost cistigata de perechea John McEnroe (SUA) / Mark Woodforde (Australia), care a invins, cu scorul de 6-2, 7-6, cuplul Pat Cash / Kim Warwick (Australia).

Finala de dublu feminin

Spaniola Virginia Ruano Pascual si argentinianca Paola Suarez au cucerit ieri primul lor titlu in proba de dublu din cadrul Openului de tenis al Australiei, invingind in finala, cu 6-4, 6-3, perechea rusa Svetlana Kuznetova / Elena Lihovteva. Ruano Pascual si Suarez, cistigatoare a cite doua titluri la Roland-Garros si Flushing Meadows, erau cotate drept principalele favorite la Openul Australiei, desi pierdusera finala de anul trecut a acestei competitii in fata surorilor Serena si Venus Williams (SUA), care nu au participat insa la editia din acest an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS