16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIntilnire aminata din cauza banilor

Intilnire aminata din cauza banilor

Echipa de volei feminin a Universitatii Craiova nu va putea evolua astazi,
in etapa a patra a diviziei secunde, deoarece nu exista bani pentru baremul arbitrilor

Voleibalistele din Banie trebuia sa intilneasca astazi, in sala sporturilor din Valea Vlaicii, in cadrul etapei a patra a ligii secunde (A2), puternica formatie din Cluj, Universitatea Jolidon. Oltencele avusesera la dispozitie doua saptamini sa se pregateasca pentru aceasta confruntare cu „studentele“ clujence (etapa trecuta au stat pentru ca trebuia sa intilneasca echipa CNMB Rimnicu Vilcea, care s-a retras din campionat), asa ca tehnicianul Adrian Cotoranu isi punea sperante intr-o evolutie cit mai buna a elevelor sale.

Numai ca, inainte cu doua zile de disputa cu ardelencele, echipa olteana s-a confruntat cu o problema care nu a putut fi rezolvata. Nu s-au gasit banii care trebuia achitati, ca barem, observatorului si celor doi arbitri (principal si secund), suma care se ridica la valoarea de cinci milioane de lei.

Ca atare, s-a anuntat federatia, iar jocul a fost aminat, urmind sa se dispute la o data ce va fi programata ulterior. „Nu s-a reusit obtinerea sumei de cinci milioane, cit reprezinta baremul de arbitraj. Erau niste bani care se dadeau cu acte si care puteau fi recuperati, dar nu s-a gasit nimeni care sa-i dea. Asa ca meciul a fost aminat si cel mai probabil se va juca in retur“, a explicat antrenorul echipei feminine de volei a Universitatii, Adrian Cotoranu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS