16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFetele in Cehia, baietii in Germania

Fetele in Cehia, baietii in Germania

Sportivii care se pregatesc in Banie, la Centrul Olimpic de Spada, vor participa si in acest week-end la doua concursuri de Cupa Mondiala extrem de importante.

Echipa de fete va merge in Cehia, la Praga, la o competitie de senioare de aceeasi avergura ca aceea de saptamina trecuta, de la Budapesta. Atunci, reprezentantele Romaniei nu s-au evidentiat, insa, de data aceasta, „tricolorele“ spera sa lase o impresie mai buna.

Delegatia tarii noastre se va prezenta la concurs, in care va lua startul elita mondiala, in aceeasi componenta: Ana Maria Brinza, Loredana Iordachioiu, Anca Bacioiu si Iuliana Maceseanu, antrenor Dan Podeanu. Se va trage atit la individual, cit si pe echipe, iar miza sint punctele care, adunate, iti dau dreptul sa participi la JO de la Atena. Pina acum, in urma rezultatelor obtinute, cele mai mari sanse sa ajunga la Olimpiada le are stelista Ana Maria Brinza.

La rindul ei, echipa de baieti se va afla la sfirsitul acestei saptamini in Germania, la Tauber, acolo unde are loc un alt concurs de Cupa Mondiala, insa rezervat juniorilor. Spadasinii care vor reprezenta Romania sint Alin Zbircia, Otto Tardi, Cosmin Kortyan si Adrian Pop, acestia urmind sa fie insotiti de antrenorul Dumitru Popescu si de coordonatorul COS, Mircea Alecu, in calitate de arbitru. Si aici se va trage in ambele probe, individual si pe echipe, cei patru sportivi sperind sa obtina rezultate cit mai bune, cu toate ca participarea va fi numeroasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS