12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCinci jucatori ai Galatei sint persecutati de antrenorul Fatih Terim

Cinci jucatori ai Galatei sint persecutati de antrenorul Fatih Terim

Jucatorii Bulent Korkmaz, Arif Erdem, Hakan Unsal, Elvir Balici si Berkant Goktan, care au fost exclusi din lotul de baza al echipei Galatasaray, sint serviti la restaurantul din incinta bazei de pregatire cu aceeasi mincare ca si personalul clubului, in urma instructiunilor antrenorului Fatih Terim.

„Terim a cerut personalului angajat la restaurantul de cinci stele din cadrul bazei de la Florya sa nu ii serveasca pe acesti fotbalisti cu aceeasi mincare ca si restul echipei. Cei cinci fotbalisti sint nevoiti sa consume aceeasi mincare ca si personalul bazei sportive si jucatorii de la echipa de tineret, servita in tavi de metal“, noteaza site-ul ajansspor.com.

Terim a stabilit, in urma cu o luna, ca acesti jucatori sa se antreneze la alta ora fata de restul echipei. Fatih Terim a schimbat si ora prinzului restului lotului, de la ora 13.00 la 14.00, pentru a evita sa se intilneasca ceilalti fotbalisti cu cei cinci jucatori. „La ora 14.00 isi trimitea secunzii ca sa vada daca au parasit restaurantul cei cinci“, a scris site-ul citat. Pentru lotul de baza, bucatarii clubului pregatesc un meniu special, in timp ce pentru personal se aduce mincare printr-o firma de catering.

Cei cinci fotbalisti exclusi din lotul de baza se antreneaza in fiecare dimineata, incepind cu ora 11.00, timp de o ora si jumatate. „Dupa antrenament, ei merg la dusuri. Daca intirzie acolo, nici macar nu mai stau ca sa isi usuce parul si se grabesc sa ajunga la restaurant, pentru a nu se intilni cu Terim si cu ceilalti jucatori. Cei care intirzie si mai mult nu mai maninca la restaurantul din incinta bazei“, a notat sursa citata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS