Acasă Sport Vicepresedintele Pavel Badea a inceput sa se antreneze!

Vicepresedintele Pavel Badea a inceput sa se antreneze!

La antrenamentul de ieri dupa-amiaza al lotului B al Universitatii, pregatit de Gigi Ciurea si Nicolae Negrila, a luat parte si vicepresedintele, Pavel Badea. „Badita“ s-a integrat in programul impus de antrenori si a jucat la miuta efectuata in sala de sport de la Complexul „Ion Oblemenco“. Intre el si ceilalti coechipieri nu a existat nici o diferenta de efort, mai mult, fostul „principal“ si capitan al alb-albastrilor evoluind peste colegii de antrenament.

Badea este inca sub contract de fotbalist cu Universitatea si nu ar fi de mirare ca in acest retur sa se apeleze la serviciile sale. „Fiind invatat cu antrenamentele imi este greu sa stau departe de fotbal. Am acasa sala de fitness, in care ma antrenez zilnic. Fac alergari pe banda si cind am timp si pe stadion. Am venit astazi (ieri-n.r.) sa joc si fotbal pentru ca nu pot singur. Am venit pentru placerea mea si, poate, cine stie…“, a comentat Pavel Badea.

Intrebat daca revine pe teren, mai ales ca a anuntat ca in acest retur isi va face meciul de retragere, cel mai probabil in disputa cu Steaua, „vicele“ craiovean a spus: „Sa nu spui niciodata nu! Viata te aduce in situatii neobisnuite. Pentru mine este o placere sa joc. Nu am spus niciodata ca voi avea meciul de retragere in partida cu Steaua si poate nu va fi un meci de retragere!“, lasind impresia ca ar vrea sa continue ca fotbalist!

Exit mobile version